jumbotron

Vi tager ansvar

YOU Brands er en betydelig aktør på det danske marked og vi tager vores samfundsansvar alvorligt. Vi stiller strenge krav til bæredygtig produktion og drift igennem hele værdikæden.

I 2010 blev vi medlem af UN Global Compact (FN), verdens største initiativ for erhvervslivets samfundsansvar. Gennem vores medlemsskab i UN Global Compact sikrer vi overholdelse af de 10 grundprincipper indenfor menneskerettigheder, arbejdsmiljø og antikorruption. Vi forpligter os til at indlevere en årlig COP (Communication on Progress), som er et officielt dokument hvor vi beskriver vores målsætninger.

Læs vores UN GLOBAL COMPACT
Mer info om UN Global Compact, se www.unglobalcompact.org

I 2014 blev vi medlem af BSCI (Business Social Compliance Initiative). BSCI er en international organisation som sikrer arbejdsmiljø og rettigheder i en global leverandørkæde. BSCI kan betragtes som en fælles arbejdsstandard. Med vores BSCI medlemsskab ønsker vi at fremme YOU Brands sociale ansvar gennem et intensivt samarbejde med vores leverandører. BSCI sørger for en fælles ”Code of Conduct”. Vores ”Code of Conduct” beskriver hvilke krav og forventninger vi stiller til vores producenter, samarbejdspartnere, internt og eksternt. Sammen arbejder vi mod et fælles mål om at udvikle arbejdsforholdene, beskytte humane rettigheder og at reducere forurening af miljøet.

Læs vores CODE OF CONDUCT
Mer info om BSCI, se www.bsci-intl.org

Øko-Tex standard 100 er et internationalt certificeringssystem for textiler. Øko-Tex stiller krav til kemikalieindhold, indhold af tungmetaller og sundhedsfarlige stoffer i textilproduktionen. Alle metervarer som bliver benyttet i vores textilproduktion skal være godkendt ifølge Øko-Tex standard 100 og vi benytter derfor kun AZO-fri farver. Vi tager jævnligt stikprøver, som sendes til SGS til testning af ulovligt indhold.